Matematiikan kursseja

Rakensimme aikuisten perusopetuksen päättövaiheeseen kaksi matematiikan kurssia:

Nämä kurssit on asetettu avoimiksi, joten linkkien kautta pääset tutustumaan kurssien rakenteisiin ja sisältöihin.

MA1-kurssi rakennettiin ensin. Rakennetta pyrittiin selkeyttämään KE1-kurssilta saatujen kokemusten pohjalta. Jokainen sivu alkaa teorialla. Teorian jälkeen ovat aiheeseen liittyvät harjoitukset. Sivut on pyritty pitämään melko lyhyinä. Näkymä toimii kivasti myös mobiililaitteilla.

MA11-kurssi ei ole aivan niin tekstipainotteinen, vaan kurssille on lisätty aiheesiin liittyviä videoita. Lisäksi useimpien lukujen lopussa on linkki lisäharjoituksiin, joita opiskelija voi halutessaan tehdä. Tämä toimii myös eriyttämisen välineenä, kun kurssia käytetään lähiopetuksessa. 

Molemmilla kursseilla voi kerätä kurssikohtaisia H5P-pisteitä. Opettaja voi käyttää näitä pisteitä arvioinnin tukena. Pisteen saa aina sellaisesta tehtävästä, josta on saanut täydet pisteet. Tehtävän voi tehdä niin monta kertaa kuin haluaa. Kemian kurssin kokemuksien jälkeen säädin asetuksia vielä niin, että jokaisesta tehtävästä voi saada pisteen vain kerran. Näin opettaja saa paremmin käsityksen siitä, miten kattavasti opiskelija on kurssin tehtäviä tehnyt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alkuvaiheen suomea

Nyt löytyi helmi: LifterLMS

Verkkokurssialusta