Nyt löytyi helmi: LifterLMS

LMS-lisäosien testailu on jatkunut kevätkiireiden ohessa. Olen pyöritellyt mm. seuraavia: Master Study, WP Courseware, Namaste LMS, Tutor LMS. Jokaisessa on ollut puolensa, mutta jokaisessa on myös tullut vastaan ominaisuuksia (tai niiden puutteita), joiden vuoksi homma ei ole oikein edennyt. Jossain on sekava ulkoasu, toisessa kummallinen rekisteröintisivu, kolmannessa sivut ei oikein pelitä mobiililaitteissa, yms. Ohjeiden löytäminenkin on usein vaikeaa. LearnPress ei suostunut toimimaan ollenkaan, vaan laittoi sivuston kokonaan jumiin.

Näiden seikkailujen jälkeen palasin uudelleen maksullisten testivoittajien pariin ja huomasin ilokseni, että LifterLMS:stä on saatavilla myös ilmainen perusversio. Siispä se lähti seuraavana testiin. Ongelma (ja syy siihen miksi tätä ei ollut tullut aikaisemmin ladattua) oli se, että lisäosa ilmoitti yhteensopivuusongelmasta sivustoni PHP-version kanssa. Sen verran oli kuitenkin jo tullut säädettyä noiden edellisten lisäosien kanssa, että nyt riitti rohkeus lähteä päivittämään PHP-versiota, vaikka se vaatikin nikkarointia cPanelissa. Ja hienostihan se onnistui selkeiden ohjeiden avulla. Ja taas kasvoi itseluottamus :).

Tässä lisäosassa tuntuu olevan moni juttu kohdallaan. Ulkoasu on selkeä, etenemispalkki toimii mutkattomasti, lisäosa on käännetty valmiiksi suomeksi (vaikka pieniä virheitä onkin) ja lisäksi ohjeet on tehty todella ammattimaisesti. Kun lisäosan asensi, sai samalla ladata ilmaisen kurssin, jossa opetetaan lisäosan peruskäyttö. Ihan mahtavaa!

Nyt aloitan siis kurssin opiskelun omalla sivustollani ja samalla harjoittelen testikurssin luomista. Nyt on vahva tunne, että This is the One.

Kevätterveisin,
Kati

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alkuvaiheen suomea

Verkkokurssialusta